לק"י נוסח תימן-פורטל קהילות תימן

כתובתינו: רחוב בירנבוים 26 בני ברק
טלפון: 03-6781444

שעות פתיחה: א-ה 10:00-21:00 יום ו' 9:00-13:00 

ברוכים הבאים! 

הצטרפו לרשימת התפוצה
שלח לחבר
חדשות
חנות
רדיו שבזי
תוכן
הלכות
מוזיקה
אודיו
וידאו
חיי קהילה
גלריה
כתר תימן 1

פתות לפסח

29/03/2010

חומרים:

  • דבש = כף.
  • מלח = ממלחיה 3 פעמים לבזוק.
  • מצות = 3 וחצי.
  • חלב = קצת פחות מגובה המצות שבסיר.
  • סמנה = כף או יותר זה כבר בחירה אישית.
  • חאואיגּ = רבע כפית או פחות.

 

אופן ההכנה:

 

  • מערבבים בסיר את כל החומרים יחד חוץ מהמצות.
  • שוברים את המצות גס ומוסיפים לסיר.
  • מבשלים על אש בינונית עד רתיחה.
דרג את הכתבהדירוג כתבה פתות לפסח: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
13 מדרגים
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. תמר (30/03/2010 12:27:59)

עוד מתכונים

מדור

הרב גמליאל

מדור הרב גמליאל
מדור

איש ימיני

מדור איש ימיני

מדור שתילי זיתים

מדור

שתילי זיתים

מדור שתילי זיתים

מדור אורחות הלכה

אורחות

הלכה

מדור אורחות הלכה

מדור שרש המנהג

מדור

שרש המנהג

מדור שרש המנהג
החנות