r פתות לפסח - נוסח תימן
  • 03-6781444
  • א-ה 10:00-21:00 | יום ו' 9:00-14:00
  • בירנבוים 26 בני ברק

פתות לפסח

23 ינואר


חומרים:




  • דבש = כף.


  • מלח = ממלחיה 3 פעמים לבזוק.


  • מצות = 3 וחצי.


  • חלב = קצת פחות מגובה המצות שבסיר.


  • סמנה = כף או יותר זה כבר בחירה אישית.


  • חאואיגּ = רבע כפית או פחות.

 


אופן ההכנה:


 




  • מערבבים בסיר את כל החומרים יחד חוץ מהמצות.


  • שוברים את המצות גס ומוסיפים לסיר.


  • מבשלים על אש בינונית עד רתיחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

0
    0
    סל הקניות שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות
    דילוג לתוכן