|
פְתוּת בשרי |
|||||||||
6/11/2007 | |||||||||
6-5 מנות מצרכים: 2 פיתות, או צלוף, או קלוב או חצי כיכר לחם 3 כוסות של מרק בשר או עוף (על תכולתו: הבשר והירקות שבו) 4 כפות חילבה עם זחוק מלח אופן ההכנה: חותכים (פותתים) את הפיתה לפיתים, לחתיכות קטנות, אל תוך סיר הבישול. מוסיפים למרק את החילבה ואת המלח. מערבבים ומבשלים על אש קטנה במשך 10-5 דקות. מגישים חם. יש במוסיפים ממש לפני האכילה קצת מיץ לימון - לפי הטעם.
מתוך ספר המטבח התימני, בצע רכישה |
|||||||||
|
|||||||||
|
|
|
|
|
|