לק"י נוסח תימן-פורטל קהילות תימן

כתובתינו: רחוב בירנבוים 26 בני ברק
טלפון: 03-6781444

שעות פתיחה: א-ה 10:00-21:00 יום ו' 9:00-13:00 

ברוכים הבאים! 

הצטרפו לרשימת התפוצה
שלח לחבר
חדשות
חנות
רדיו שבזי
תוכן
הלכות
מוזיקה
אודיו
וידאו
חיי קהילה
גלריה
כתר תימן 1

פְתוּת בשרי

6/11/2007

כמות:

6-5 מנות

 

מצרכים:

 

2 פיתות, או צלוף, או קלוב או חצי כיכר לחם

3 כוסות של מרק בשר או עוף (על תכולתו: הבשר והירקות שבו)

4 כפות חילבה עם זחוק

מלח

 

אופן ההכנה:

 

חותכים (פותתים) את הפיתה לפיתים, לחתיכות קטנות, אל תוך סיר הבישול. מוסיפים למרק את החילבה ואת המלח. מערבבים ומבשלים על אש קטנה במשך 10-5 דקות. מגישים חם.

יש במוסיפים ממש לפני האכילה קצת מיץ לימון - לפי הטעם.

 

מתוך ספר המטבח התימני, בצע רכישה

דרג את הכתבהדירוג כתבה פְתוּת בשרי: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
13 מדרגים

עוד מתכונים

מדור

הרב גמליאל

מדור הרב גמליאל
מדור

איש ימיני

מדור איש ימיני

מדור שתילי זיתים

מדור

שתילי זיתים

מדור שתילי זיתים

מדור אורחות הלכה

אורחות

הלכה

מדור אורחות הלכה

מדור שרש המנהג

מדור

שרש המנהג

מדור שרש המנהג
החנות