לק"י נוסח תימן-פורטל קהילות תימן

כתובתינו: רחוב בירנבוים 26 בני ברק
טלפון: 03-6781444

שעות פתיחה: א-ה 10:00-21:00 יום ו' 9:00-13:00 

ברוכים הבאים! 

מדור חודש אלול

הצטרפו לרשימת התפוצה
שלח לחבר
חדשות
חנות
רדיו שבזי
תוכן
הלכות
מוזיקה
אודיו
וידאו
חיי קהילה
גלריה
ראש השנה - איתמר מדינה

לַסִיס - מעדן מגרעיני תירס

23/03/2011

כמות:
8 -6 מנות

מצרכים:

200 גרם גרעיני תירם לבן ויבש
מים
מלח

אופן ההכנה:

שורים את התירס במשך 4-2 שעות בסיר, מכסים את גרעיני התירס עם מים. מבשלים על אש קטנה עד שהתירס מתרכך ותופח. יש המבשלים על פלטת שבת או בתנור בדרגת חום של שבת.

הלסיס הוא אחד ממרכיבי הג'עלה של יום השבת.

מתוך ספר המטבח התימני, בצע רכישה

דרג את הכתבהדירוג כתבה לַסִיס - מעדן מגרעיני תירס: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
12 מדרגים
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. 
לסיס עושים מחומוס
אחד שיודע (10/01/2012 08:52:49)

עוד מתכונים

מדור

הרב גמליאל

מדור הרב גמליאל
מדור

איש ימיני

מדור איש ימיני

מדור שתילי זיתים

מדור

שתילי זיתים

מדור שתילי זיתים

מדור אורחות הלכה

אורחות

הלכה

מדור אורחות הלכה

מדור שרש המנהג

מדור

שרש המנהג

מדור שרש המנהג
החנות