לק"י נוסח תימן-פורטל קהילות תימן

 

כתובתינו: רחוב בירנבוים 26 בני ברק
טלפון: 03-6781444
שעות פתיחה:

א-ה 10:00-21:00 יום ו' 9:00-13:00

קבע כדף הבית   |  הוספה למועדפים

 

הצטרפו לרשימת התפוצה
שלח לחבר
ראשי
חנות
רדיו שבזי
תוכן
הלכות
מוזיקה
אודיו
וידאו
חיי קהילה
גלריה
כתבי הקודש
לצפייה בקטלוג המוצרים המלא לחץ כאן
 

מרכז קשרי אירוח לבני תימן

.

בקרוב בחנות

שמחים אנו להודיע כי "נוסח תימן" שוקדים בימים אלו על הוצאתו של ספר הילדים "התאג שלי" אשר יכיל עשרות רבות של איורים צבעוניים בשילוב המברך השישי.

מוהל מומחה

מתכון "זלאביא" הכין וצילם יוסי פרחי הי"ו

המצרכים: 1 ק"ג קמח - יש לנפות, מעט סוכר (כ-100 גרם),  מעט מלח, מעט שמרים (כ-50 גרם), כ-2 כוסות מים, שמן לטיגון.
אופן ההכנה: יש לערבב את כל החומרים ולהתחיל ללוש הכל יחד, עד לקבלת בצק. כאשר הבצק מוכן, משהים אותו מכוסה במכסה ומגבת כ- ½ שעה או מעט יותר, שיתחיל לתפוח. לאחר מכן יש לשטוף את הידיים במים ולהקפיץ את הבצק. לתת לבצק לתפוח עוד זמן מועט של כ-20 דקות לערך. לאחר מכן, שוטפים הידיים במים (שימו לב לנטלן ליד הקערה - לצורך זה) מחלקים את הבצק לחלקים קטנים בידיים. יש לשים שמן עמוק (ויש שאוהבים לתת מעט שמן ולא עמוק)  במחבת. ואז כשהשמן חם, יש להניח את חתיכות הבצק במחבת, ולטגן את הבצק משני צידיו, על אש נמוכה, עד להשחמה. יאכלו ענוים וישבעו. לתגובות ודירוג לחץ כאן

מדור הרב גמליאל
מדור

איש ימיני

מדור איש ימיני

מדור שתילי זיתים

מדור

שתילי זיתים

מדור שתילי זיתים

מדור אורחות הלכה

אורחות

הלכה

מדור אורחות הלכה

מדור שרש המנהג

מדור

שרש המנהג

מדור שרש המנהג
החנות