לק"י נוסח תימן-פורטל קהילות תימן

כתובתינו: רחוב בירנבוים 26 בני ברק
טלפון: 03-6781444 
שעות פתיחה: א-ה 10:00-21:00 יום ו' 9:00-13:00 

לאור המצב ניתן לעשות הזמנות טלפוניות בשעות הפעילות או דרך האתר.

ווצאפ 053-6781444  מדור פסח


 

הצטרפו לרשימת התפוצה
שלח לחבר
חדשות
חנות
רדיו שבזי
תוכן
הלכות
מוזיקה
אודיו
וידאו
חיי קהילה
גלריה
שירות הזמנות נוסח תימן בווצאפ! 053-6781444

מתכון "זלאביא" הכין וצילם יוסי פרחי הי"ו

המצרכים: 1 ק"ג קמח - יש לנפות, מעט סוכר (כ-100 גרם),  מעט מלח, מעט שמרים (כ-50 גרם), כ-2 כוסות מים, שמן לטיגון.
אופן ההכנה: יש לערבב את כל החומרים ולהתחיל ללוש הכל יחד, עד לקבלת בצק. כאשר הבצק מוכן, משהים אותו מכוסה במכסה ומגבת כ- ½ שעה או מעט יותר, שיתחיל לתפוח. לאחר מכן יש לשטוף את הידיים במים ולהקפיץ את הבצק. לתת לבצק לתפוח עוד זמן מועט של כ-20 דקות לערך. לאחר מכן, שוטפים הידיים במים (שימו לב לנטלן ליד הקערה - לצורך זה) מחלקים את הבצק לחלקים קטנים בידיים. יש לשים שמן עמוק (ויש שאוהבים לתת מעט שמן ולא עמוק)  במחבת. ואז כשהשמן חם, יש להניח את חתיכות הבצק במחבת, ולטגן את הבצק משני צידיו, על אש נמוכה, עד להשחמה. יאכלו ענוים וישבעו. לתגובות ודירוג לחץ כאן

מדור

הרב גמליאל

מדור הרב גמליאל
מדור

איש ימיני

מדור איש ימיני

מדור שתילי זיתים

מדור

שתילי זיתים

מדור שתילי זיתים

מדור אורחות הלכה

אורחות

הלכה

מדור אורחות הלכה

מדור שרש המנהג

מדור

שרש המנהג

מדור שרש המנהג
החנות